NEEM CONTACT OP

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Fieldstars staat graag voor je klaar op het gebied van fieldmarketing. Wij denken met je mee, ontwikkelen innovatieve concepten en doen er alles aan om consumenten zo goed mogelijk kennis te laten maken met jouw bedrijf of merk. Of je nou met ons in contact wil komen door middel van een mailtje of je gewoon de routebeschrijving naar ons hoofdkantoor wil, hier vind je alle informatie. Spreken we je snel?

    MET DE AUTO

    Neem op knooppunt Rottepolderplein de afslag A200 in de richting van Haarlem. Volg de N200 en rijd over de flyover Haarlem binnen. Sla op de Camera Obscuraweg bij het eerste stoplicht rechtsaf naar A. Hofmanweg en vervolg de weg. Rijd aan het einde met de bocht mee naar links en vrijwel direct daarna vind je ons kantoor aan je rechterzijde. Parkeren kan bij ons op eigen terrein. Geen plek? Straatparkeren is gratis.

    MET OPENBAAR VERVOER

    Neem vanaf station Haarlem Bus 15 richting Waarderpolder. Stap uit bij bushalte Waarderweg. Loop de Waarderweg in noordelijke richting en ga bij de kruising naar rechts richting A. Hofmanweg. Ons kantoor vind je aan je linkerhand.