Loading...
Over Fieldstars2018-09-20T14:04:01+00:00

ONS VERHAAL

2014 is het jaar waarin een jonge ondernemer Fieldstars startte, vanuit een kantoortje ter grootte van een zolderkamer in het centrum van Haarlem. Als ervaren verkoper ontdekte hij dat scholieren en studenten bijbaantjes hadden waarin hun kwaliteiten niet of niet volledig werden benut. Met zijn geloof in de kracht en energie van jonge mensen werd Fieldstars geboren; een fieldmarketingbureau dat gespecialiseerd is in het face-to-face werven van nieuwe klanten of donateurs, genereren van naamsbekendheid en het actief zorgdragen voor de verkoop van producten. Steeds meer jongeren voegden zich bij de Fieldstars-familie, die inmiddels meer dan 300 leden telt en waarvan het aantal nog iedere dag groeit. Deze 300 jonge, getalenteerde en goed getrainde verkoopmedewerkers werken bij Fieldstars verspreid over zes vestigingen. Fieldstars biedt hen de perfecte bijbaan, tot in het extreme. Werken bij Fieldstars is niet zomaar een bijbaan, we maken iedere werkdag legendarisch. Wij brengen het talent in medewerkers naar boven en gaan tot het uiterste dit zo goed mogelijk te ontwikkelen en te benutten.

ONZE MISSIE

‘Mensen en merken duurzaam met elkaar verbinden. Één voor één.’ Dat is onze missie waar wij, iedere dag weer, keihard voor werken. Als fieldmarketingbureau zijn wij de schakel tussen mens en merk. Of het nou de consument is of onze medewerkers, wij zetten ons in voor een duurzame relatie. Hoe doen we dat? Met heel veel persoonlijke aandacht, kennis, kunde en passie.

ONZE VISIE

Als de innovatieve fieldmarketing expert werken wij samen met en voor mooie merken aan duurzame groei. Met persoonlijke aandacht en door het continu overtreffen van verwachtingen, bouwen wij aan langdurige relaties. Richting onze medewerkers, partners en de consument.

DE PERFECTE PARTNER

Wij zijn altijd bereid om met nieuwe mooie merken samen te werken. Ben jij op zoek naar de perfecte partner op het gebied van fieldmarketing? Wil jij je bestaande klantenkring uitbreiden, een bredere naamsbekendheid of wil je via ons kanaal producten verkopen? Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Nu solliciteren
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat je optimaal gebruik kunt maken van onze website. Als je deze website blijft gebruiken of op 'OK' klikt gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze Privacy- en Cookieverklaring. Ok