Privacy- en Cookieverklaring2018-09-04T10:26:12+00:00

PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING

Inleidende bepalingen

Op deze pagina treft je de privacyverklaring van Fieldstars (Verantwoordelijke) aan. Je wordt aangeraden deze privacyverklaring zorgvuldig te lezen. Verantwoordelijke is statutair gevestigd aan de Lange Herenstraat 13, 2011 LK, te Haarlem en staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder 66049520 en draagt de naam Fieldstars B.V. Verantwoordelijke is per e-mail te bereiken via info@fieldstars.nl.

In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe Verantwoordelijke omgaat met de verwerking van de persoonsgegevens. Zo wordt onder meer aangegeven welke (categorieën) persoonsgegevens worden verzameld en voor welk doel de persoonsgegevens worden gebruikt. Tevens geeft Verantwoordelijke aan welke rechtsgrond ten grondslag ligt aan het verwerken van de persoonsgegevens.

De verwerking van persoonsgegevens door Verantwoordelijke valt binnen de wettelijke vrijstellingsregelingen. Om die reden is de verwerking niet aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Verantwoordelijke kan de privacyverklaring aanpassen. De huidige privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 10/08/2018.

 

Soorten, doelen, rechtsgronden en termijn van verwerking van persoonsgegevens

In de eerste plaats worden persoonsgegevens verwerkt als je gebruik wil maken van Fieldstars. De persoonsgegevens kunnen worden gebruikt voor het sollicitatieproces of om contact op te nemen met jou. Bij het sollicitatieformulier wordt aangegeven welke gegevens verplicht ingevuld moeten worden. Dit zijn NAW-gegevens, telefoonnummer, leeftijd en e-mailadres. Via het contactformulierwordt uw e-mailadres, voor- en achternaam gevraagd. Het e-mailadres of telefoonnummer is nodig om contact met je op te kunnen nemen. De persoonsgegevens worden voor een termijn van 6 maanden opgeslagen.

Aan de verwerking van uw gegevens liggen de volgende rechtsgronden ten grondslag: (I) Toestemming van de klant/bezoeker zelf voor het verwerken van zijn persoonsgegevens.

 

Cookies  

Verantwoordelijke maakt op haar website gebruik van cookies. Wat zijn cookies? Een cookie is een stukje data dat door een website op jouw computer wordt geplaatst. Elke keer wanneer je de website van verantwoordelijke bezoekt, verzamelt zij basis technische informatie zoals via welke website je op deze website terecht bent gekomen. Deze privacyverklaring is van toepassing op cookies en soortgelijke technologie. Deze website kan cookies gebruiken om bezoekers te voorzien van afgestemde informatie, om informatie te verzamelen en om de bezoeker te volgen tijdens het bezoek aan de website. Dit helpt Verantwoordelijke om een goede site te kunnen leveren aan jou.

 

Beveiliging

Verantwoordelijke heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om de persoonsgegevens van je te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking. De website heeft een SSL-certificaat, waardoor de gegevens over een beveiligde verbinding verstuurd worden. Daarnaast is de toegang tot de gegevens beperkt tot slechts de medewerkers van Fieldstars B.V.

Jouw persoonsgegevens worden opgeslagen op servers binnen de EU.

 

Uw privacyrechten

Je hebt recht op inzage, rectificatie, verwijdering of beperking van het verwerken van uw persoonsgegevens overeenkomstig het bepaalde in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Hiervoor dien je een mail te sturen naar info@fieldstars.nl.

Indien je vragen hebt over deze privacyverklaring, dan kun je een e-mail zenden aan info@fieldstars.nl.

Indien je niet tevreden bent over hoe Fieldstars met jouw gegevens omgaat, dan je dit melden bij een toezichthoudende autoriteit (bijvoorbeeld de Autoriteit Persoonsgegevens).

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat je optimaal gebruik kunt maken van onze website. Als je deze website blijft gebruiken of op 'OK' klikt gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze Privacy- en Cookieverklaring. Ok