Als Fieldmarketeer Media ben je hét gezicht van Nederlands meest bekende nieuwsmerken zoals De Telegraaf, Algemeen Dagblad en NRC Handelsblad. Iedere werkdag spreek je op locatie voorbijgangers aan met je teamgenoot en maak je ze enthousiast voor producten van onze opdrachtgevers. Deze locaties verschillen van drukke stadscentra tot een plaatselijke markt, zo zie je dus ook een groot deel van Nederland terwijl je werkt! In een gezellige en relaxte werkomgeving gaan we met elkaar de uitdaging aan om iedere dag weer betere resultaten te boeken. Hoe meer je namelijk verkoopt, des te meer je verdient, met een gemiddelde van € 100 per dag. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Wij zorgen ervoor dat jij alle kneepjes van het verkopen goed onder de knie krijgt door middel van persoonlijke begeleiding en ons uitgebreide interne opleidingsplan.

WAT KUN JIJ VERWACHTEN VAN ONS?

 • Een salaris waar je ‘U’ tegen zegt
  Bij Fieldstars heb je zelf in de hand hoeveel je verdient. Dat begint allemaal bij een mooi basissalaris, dat je vervolgens aanvult met superaantrekkelijke provisies en bonussen. Zolang jij er iedere werkdag het beste van maakt en goede prestaties behaalt, zal je zien dat daar een prachtig salaris tegenover staat. Zo wordt honderd euro per dag de normaalste zaak van de wereld.
 • Werken wanneer het jou uitkomt
  Wij weten als geen ander hoe druk je het kunt hebben. Daarom laat jij ons iedere maandag weten welke dagen jij diezelfde week komt werken. Van dinsdag tot zaterdag ben je welkom. Zo kun je je werkdagen makkelijk om school, hobby’s, sport of festivals heen plannen. Kom nooit meer in de knoop met studeren en mis geen enkel feestje. Wel zo flexibel, toch?
 • Samen successen vieren
  Ondanks dat er natuurlijk hard gewerkt moet worden, doen wij iedere dag ons best om het werken bij Fieldstars zo leuk mogelijk te maken. Goede prestaties vieren we maar al te graag. Regelmatig organiseren we leuke activiteiten of evenementen, zoals onze jaarlijkse zomervakantie, gala of gewoon een borreltje op de vestiging. Wanneer sluit jij je aan bij onze Fieldstars-familie?
 • Jezelf ontwikkelen
  Met onze Fieldstars Academy, een hele reeks aan diverse trainingen en masterclasses, word jij een nóg betere versie van jezelf. Niet alleen bieden wij je handvatten om je werkprestaties en je sociale vaardigheden te verbeteren, ook zal je buiten Fieldstars en in je verdere loopbaan veel profijt hebben van de kennis die je bij ons opdoet. De ideale start van je carrière.
 • Doorgroeien naar de top
  Van beginnend promotor naar ervaren vestigingsmanager, of juist misschien wel een uitdagende leidinggevende functie op ons hoofdkantoor, wij maken het graag mogelijk. Wij zijn altijd op zoek naar commercieel talent, of je nou 16 jaar of 25 jaar bent. Laat jij je dag in dag uit van je beste kant zien, dan kun je bij ons een hoop bereiken. Genoeg kans voor jou om door te groeien.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

 • Je bent 16 jaar of ouder;
 • Je bent een echte doorzetter en positief ingesteld;
 • Je hebt een vlotte babbel waarbij het enthousiasme er vanaf spat;
 • Je weet mensen te overtuigen van jouw briljante ideeën;
 • Je bent minimaal één dag per week beschikbaar om te werken

ENTHOUSIAST?

Ben jij die commerciële topper die graag resultaatgericht werkt in een motiverende en gezellige omgeving? Wil jij onze teams in een van onze vestigingen versterken? Vul dan nu het sollicitatieformulier in. Wij nemen binnen een à twee werkdagen telefonisch contact met je op!