ONTDEK ALLES OVER DE PERFECTE BIJBAAN!

WAT JE GAAT DOEN?

Als je bij Fieldstars werkt ga je aan de slag als sales-promotor om nieuwe abonnees, donateurs, leden of klanten te werven.  Jij bent straks hét gezicht van een van onze opdrachtgevers; Telegraaf, Algemeen Dagblad, Trouw of de Volkskrant. Samen met je collega’s – die je eigenlijk meer zal zien als vrienden – ga je met elkaar de uitdaging aan om iedere dag consumenten over te halen voor het afsluiten van een lidmaatschap. Dit doe je op straat of langs de deuren.

WAT KUN JIJ VERWACHTEN VAN ONS?

Een salaris waar je ‘U’ tegen zegt
Bij Fieldstars heb je zelf in de hand hoeveel je verdient. Dat begint allemaal bij een mooi basissalaris, dat je vervolgens aanvult met superaantrekkelijke provisies en bonussen. Het salaris van je vader evenaren of overtreffen? Bij ons kan het.

Werken wanneer het jou uitkomt
Wij weten als geen ander hoe druk je het kunt hebben. Daarom laat je ons iedere donderdag weten welke dagen jij de week daarop komt werken. Van maandag tot zaterdag ben je welkom. Zo kun je je werkdagen makkelijk om school, hobby’s, sport of festivals heen plannen.

Samen successen vieren
Ondanks dat er natuurlijk hard gewerkt moet worden, doen wij iedere dag ons best om het werken bij Fieldstars zo leuk mogelijk te maken. Goede prestaties vieren we maar al te graag. Regelmatig organiseren we leuke activiteiten of evenementen, zoals onze jaarlijkse zomervakantie, gala of gewoon een borreltje op de vestiging.

Jezelf ontwikkelen
Met onze Fieldstars Academy, een hele reeks aan diverse trainingen en masterclasses, word jij een nóg betere versie van jezelf. Niet alleen bieden wij je handvatten om je werkprestaties en je sociale vaardigheden te verbeteren, ook zal je buiten Fieldstars en in je verdere loopbaan veel profijt hebben van de kennis die je bij ons opdoet. De ideale start van je carrière.

Doorgroeien naar de top
Van beginnend promotor naar ervaren vestigingsmanager, of juist misschien wel een uitdagende leidinggevende functie op ons hoofdkantoor, wij maken het graag mogelijk. Wij zijn altijd op zoek naar commercieel talent, of je nou 16 jaar of 25 jaar bent. Laat jij je dag in dag uit van je beste kant zien, dan kun je bij ons een hoop bereiken. Genoeg kans voor jou om door te groeien.

VOLDOE JIJ AAN DE VOLGENDE VERWACHTINGEN?

 • Je bent 16 jaar of ouder;
 • Je bent een echte doorzetter en positief ingesteld;
 • Je hebt een vlotte babbel waarbij het enthousiasme er vanaf spat;
 • Je bent leergierig en wil graag jezelf ontwikkelen;
 • Je bent minimaal één dag per week beschikbaar om te werken

ENTHOUSIAST?

Ben jij die commerciële topper die graag resultaatgericht werkt in een motiverende en gezellige omgeving? Wil jij onze teams in een van onze vestigingen versterken? Vul dan nu het sollicitatieformulier in. Wij nemen binnen een à twee werkdagen telefonisch contact met je op!

 • Telefonisch contact
  De vestigingsmanager ontvangt jouw sollicitatie en neemt binnen twee werkdagen telefonisch contact met jou op. Tijdens dit gesprek vertellen wij jou meer over Fieldstars. In dit gesprek kan je direct eventuele vragen stellen.

 • Sollicitatie
  Dit eerste gesprek zien wij als een kennismaking. We leren elkaar beter kennen en vertellen je alles over de hoofdlijnen van je toekomstige job. Hebben zowel jij als de vestigingsmanager een goed gevoel bij het gesprek, plannen jullie samen de onboarding training in en start jij aan jouw proeftijd bij Fieldstars!

 • Onboarding training
  In deze training leren wij jou alles over het reilen en zijlen binnen Fieldstars en stomen wij jou klaar voor je allereerste werkdag op straat of langs de deuren! Je bent na deze training klaar om je eerste sales te maken.